GEZOCHT: 10 ondernemers uit Hengelo e.o, voor het bouwen van een krachtig lokaal netwerk.

Bij Boomerang Business Collective draait alles om meer dan alleen netwerken. We bouwen langdurige waardevolle relaties op die een continue stroom van warme aanbevelingen genereren. Onze aanpak is gestructureerd en gericht op groei en succes. Dit is hoe wij te werk gaan:
Ja, ik wil alle start informatie

1. Bouwen aan Relaties

Bij Boomerang verbinden we ondernemers en verdiepen we relaties. We begrijpen jouw behoeften en doelen, genereren leads en omzet voor elkaar. Jouw succes is ons succes.

Ja, ik wil alle start informatie

2.Persoonlijke en Zakelijke Ontwikkeling

Bij Boomerang Business Collective geloven we in persoonlijke groei. Als lid ontwikkel je jezelf en je zakelijke vaardigheden, leer je effectieve zelfpresentatie en doe je waardevolle kennis op over marketing en bedrijfsgroei. Wij begeleiden je om jouw doelen te bereiken.

Ja, ik wil alle start informatie

3. Samenwerken aan Succes

Bij ons draait succes niet alleen om individuele prestaties, maar om wat we samen bereiken. Jouw relaties, vaardigheden en betrokkenheid dragen bij aan jouw succes en dat van ons als geheel. Dankzij geavanceerde systemen en tools blijven we continu streven naar succes, want ons succes hangt af van het jouwe.

Ja, ik wil alle start informatie

Als Boomerang Business lid geniet je van talloze voordelen, waaronder:

Krachtig Lokaal Netwerk: Toegang tot lokale ondernemers en professionals voor zakelijke kansen en groei.

Leer van Experts: Onze bijeenkomsten bieden je de kans om te leren van experts op het gebied van marketing, bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling. 

Meetbaar Succes: Met onze systemen en tools meten we voortdurend het succes van onze collectieven en onze leden.

Warm Aanbevelingen: Sterke relaties leiden tot warme aanbevelingen en toegang tot vertrouwde potentiĆ«le klanten.

Groei Je Bedrijf: Door samenwerking met medeleden en ondersteuning van Boomerang kun je jouw bedrijf laten bloeien en nieuwe zakelijke mogelijkheden ontdekken.

Versterk Je Merk: Je krijgt de kans om jezelf en je bedrijf effectief te presenteren aan een breed publiek, waardoor je merk en zichtbaarheid worden versterkt.

Het effect van Boomerang. Daarom gingen zij je voor!

Mark Middeljans
Plan B Reclame
Het collectief van Boomerang Stadskanaal is voor Mark een bron van inspiratie en ondersteuning!
Maike Kuipers
CMPRS
Nu, zeven jaar later, bouwen we elke week een bus om naar luxe camper.
Mansour Vos
Vos Zand & Grind
Ik ben ervan overtuigd dat de trainingen en netwerkervaringen mij zullen helpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Behoefte aan extra informatie?

Wat is Boomerang Business Collective?

Boomerang Business Collective is een netwerk community voor ondernemers en professionals die waardevolle relaties willen opbouwen en zakelijke kansen willen ontwikkelen. We bieden structuur, training en ondersteuning om je te helpen groeien.

Hoe werkt Boomerang?

We brengen ondernemers en bedrijven samen bij bijeenkomsten en evenementen. Hierbij focussen we op het bouwen van relaties, persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en het genereren van leads en omzet voor elkaar.

 Wat zijn de voordelen van Boomerang Business Collective? 

Als lid profiteer je van een krachtig lokaal netwerk, continu ondersteuning, training van experts, meetbaar succes, groeimogelijkheden voor je bedrijf en versterking van je merk via effectieve presentaties

Hoe kan ik lid worden?

Om lid te worden, kun je contact met ons opnemen via het formulier op onze website of via de verstrekte contactgegevens op deze pagina. We nemen graag contact met je op om verdere details te bespreken.

Wat als ik meer informatie nodig heb?

Als je meer informatie wilt ontvangen of specifieke vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen en alle vragen te beantwoorden.

 Kan ik Boomerang Business Collective delen met anderen?

Zeker! We moedigen je aan om ons te delen met andere ondernemers en professionals die kunnen profiteren van ons netwerk.

Benieuwd naar ons team?

Lianne de Vos
Boomerang Consultant
Keimpe Postema
Boomerang Consultant
Aqil Radjab
Founder & CEO
Juliette van der Lippe
Boomerang Consultant
Kim Spieard
Operations Manager
Bart Stoffer Brakke
Boomerang Consultant
Jeroen Harteveld
Boomerang Consultant
Wim van der Lippe
Boomerang Consultant

UPDATE: Nog 8 van de 10 plekken vrij!

Laatst bijgewerkt: 4 minuten geleden

Ja, ik wil alle start informatie!

Klaar voor groei?